Cautare

781 de rezultate pentru "patron bar viena" (3.01 secunde)
La Loiret sau la Malsherbes, tot in Franta, o casa traditionala, cu 700 de metri patrati de gradina, intinsa pe doar 130 de metri, cu trei camere, intre care una la demisol, dar avand pivnita de vinuri, bar si biliard, costa 307.000 de euro.
Desi este greu de crezut, incercarea Eva Lux de a obtine o autorizatie nu este cea mai longeviva, primul loc fiind ocupat la acest capitol de SC Mignon, care incearca de aproape 9 ani sa primeasca o autorizatie pentru extinderea unui bar situat in zona caminelor studentesti.
„Am vrut bistro pentru ca este undeva între bar si restaurant si pentru ca nu este atât de protocolar precum un restaurant.
„Am vrut bistro pentru ca este undeva între bar si restaurant si pentru ca nu este atât de protocolar precum un restaurant.
Valentin Ionescu, administratorul Aba Turism, ne-a declarat ca hotelul international va avea o capacitate de 131 de camere si va fi construit cu subsol si parter, mezanin si opt etaje, urmand toate standardele de calitate si ecologice Ramada, incluzand trei sali de conferinte (cu o capacitate de 360 de locuri), un club de sanatate, restaurant cu bar si terasa si o parcare de 76 de locuri, autocar, dotat cu BMS, sistem complex de ventilatie etc.
In plus, in Orange shop exista si un laptop bar, spatiu in care clientii pot testa serviciile de date oferite de Orange.
În prezent se considera "imbunatatiri" amenajarile interioare speciale si modificarile facute in locuinta - living, bar, balcoane incluse in spatiul de locuit, arcade, tocarie din lemn de cires/stejar, aer conditionat si centrala proprie.
Aici mai functioneaza o sala de conferinte moderna cu 100 de locuri, doua restaurante, un centru SPA si piscina cu bar.
Aici functioneaza doar un bar, o patiserie si o farmacie. "Incercam sa inchiriem aceste spatii din septembrie 2009, de cand le-am receptionat de la constructor.
Printre acestea se numara Galeria Designerilor Romani - singurul magazin multibrand care reuneste creatiile a 34 designeri romani, Galeriile Sabion -- desemnat recent "Cel mai frumos magazin din lume", wine-bar-ul Vinexpert etc." a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A.
50 de km prin Romania Conform proiectului, autostrada ar pleca din Timisoara, prin Varset, Belgrad, Cacak, apoi prin Podgorica si Bar, ajungand deci in Muntenegru, de unde se poate asigura o legatura catre Bari, in Italia.
Tot in pasaj este prevazuta si o cafenea/bar de noapte. Un alt spatiu multifunctional va fi amenajat vizavi de cafenea.
Moara lui Assan ar putea renaste intr-o forma moderna O Facultate de Restaurare, un Centru de Cercetare, o cantina, un bar dar si o sala de evenimente.
club, bar, restaurant, magazin, sau agentie de turism. Asa se face ca in centrul orasului, in loc de vitrine frumos impodobite vezi acum rafturi goale si lacate pe usa.
Fie n-au sansa sa fie vazuti de cine trebuie si sa primeasca sprijinul cuvenit, fie gresesc drumul spre antrenament si se opresc in vreun bar sau in alt loc care nu este propice performantei sportive.
Bar, C. Apostol, N. Grigore - C. Lungu, Beza, Cl. Bunea, Nicola - Cigan, Lukanovici, I. Popa. Antrenor: Alexandru Pelici.
' Zona va fi echipata cu toalete ecologice si cu chioscuri de unde suporterii isi vor putea cumpara bauturi racoritoare si produse de tipul snack bar.
sauna - 5 RON Abonamente 2 saptamani - 40 RON (30 RON elevi-studenti) 1 luna - 70 RON (50 RON elevi-studenti) 3 luni - 180 RON (130 RON elevi-studenti) 6 luni - 340 RON (255 RON elevi-studenti) Abonamentele reduse pt elevi studenti sunt valabile numai intre orele 08.00 - 19.00 Servicii oferite • Fitness • Aerobic • Body Building • Piscina • Teren Fotbal • Teren Tenis • Antrenori personali • Masaj • Bar Sportiv Contact Adresa:
Intreaga partida a stat pe marginea terenului, iar mai apoi a plecat cu masina spre un bar din localitatea Capalna.
Nu poti sa fi mers intr-un club din Bucuresti sau din tara si sa nu fi auzit la bar sau la intrare de acest site-fenomen.
google-analytics.com